ПАТ "БАРВА"

Код за ЄДРПОУ: 32257423
Телефон: (0342)50-68-75
e-mail: lara@barva.if.ua
Юридична адреса: 77422, Iвано-Франкiвська обл., Тисменецький р-н, с.Ямниця, вул.Галицька, буд.58
 
Дата розміщення: 06.05.2014

Особлива інформація на 30.04.2014

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нПрипинено повноваженняГолова Наглядової радиКузнєцов Якiв Михайловичд/н, д/н, д/н93
Зміст інформації:
Припинено повноваження з 30 квiтня 2014 р. згiдно рiшення Загальних зборiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Голови та Членiв Наглядової ради Товариства. Перебував на посадi з 15.04.2011 р. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиТрофимов Вадим Петровичд/н, д/н, д/н5
Зміст інформації:
Припинено повноваження з 30 квiтня 2014 р. згiдно рiшення Загальних зборiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Членiв Наглядової ради Товариства. Перебував на посадi з 15.04.2011 р.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиРогожникова Людмила Михайлiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Припинено повноваження з 30 квiтня 2014 р. згiдно рiшення Загальних зборiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Членiв Наглядової ради Товариства. Перебувала на посадi з 15.04.2011 р. Володiє часткою у статутному капiталi - 3 шт. простих акцiй. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.
д/нПрипинено повноваженняРевiзорДреваль Iрина Вiкторiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Припинено повноваження з 30 квiтня 2014 р. згiдно рiшення Загальних зборiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Ревiзора Товариства. Перебувала на посадi з 15.04.2011 р. Володiє часткою у статутному капiталi - 3 шт. простих акцiй. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.
д/нОбраноЧлен Наглядової ради, Голова Наглядової радиКузнєцов Якiв Михайловичд/н, д/н, д/н93
Зміст інформації:
Обраний Членом Наглядової ради строком на 3 роки згiдно рiшення Загальних зборiв акцiонерiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року. Обраний Головою Наглядової ради згiдно рiшення Наглядової ради вiд 30.04.2014 р. Змiни вiдбулись у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Наглядової ради Товариства. Попереднi посади якi обiймав: АТ «СТОМА», Президент; АКБ «Золотi ворота», Президент Банку. Посадова особа не дала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиТрофимов Вадим Петровичд/н, д/н, д/н5
Зміст інформації:
Обраний Членом Наглядової ради строком на 3 роки згiдно рiшення Загальних зборiв акцiонерiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Наглядової ради Товариства. Попереднi посади якi обiймав: директор. Посадова особа не дала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.
д/нПризначеноЧлен Наглядової радиРогожникова Людмила Михайлiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Обрана Членом Наглядової ради строком на 3 роки згiдно рiшення Загальних зборiв акцiонерiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Наглядової ради Товариства. Попереднi посади якi обiймала: менеджер. Володiє часткою в статутному капiталi - 3 шт. простих акцiй. Посадова особа не дала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.
д/нПризначеноРевiзорДреваль Iрина Вiкторiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Обрана Ревiзором строком на 3 роки згiдно рiшення Загальних зборiв акцiонерiв Товариства вiд 30 квiтня 2014 року у зв`язку з закiнченням строку дiї повноважень Ревiзора Товариства. Попереднi посади якi обiймала:АТ «СТОМА», корпоративний секретар, перекладач, помiчник Голови Правлiння. АТ «БАНК ЗОЛОТI ВОРОТА», Начальник управлiння по роботi з VIP-клiєнтами. директор. Володiє часткою в статутному капiталi - 3 шт. простих акцiй. Посадова особа не дала згоди на розкриття паспортних даних та не має непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.